Oslo og Akershus fylkesbirøkterlag har gleden av å invitere til foredrag og workshop om mjød torsdag 10. oktober klokken 18. Adressen er Statsråd Ihlens vei 113A på Skjetten.
Gunnar Feragen fra Gjallarstadir vikinglag vil fortelle om mjødens historie og fortreffeligheter. Han tar også med forskjellige smaksprøver. Deretter skal vi få bli med på å lage mjød selv.
Deltagerne går sammen i grupper om hver sin 20 liters mjød-dunk. Dunkene fordeles mellom de representerte birøkterlagene for videre lagring hjemme. Mjøden kan bli klar til servering når birøkterlagene har sine juleavslutninger neste år, eller tidligere hvis man ønsker det.
Siden vi må starte så pass tidlig denne gangen for å bli ferdig til klokken 21, vil det bli servert pizza ved oppstart.
Arrangementet er gratis, men vi trenger honning for å lage mjød. Alle deltagere oppfordres derfor om å ta med en eller to kilo honning til workshopen.
Det er bare plass til 25 deltagere på denne workshopen. De første 25 som melder seg på, vil motta en epost med beskjed om at de har fått plass. De neste fem blir satt opp på venteliste og får beskjed om det.
Påmelding skjer ved å følge påmeldingslenken under.